Over de villa

Via de entree komt u in de family living en dining room, deze zijn klassiek ingericht met bankstellen, fauteuils en een grote eethoek. In de familiy living staat een televisie.

Keuken

Er is een open keuken die voorzien is van een koelkast, vaatwasser, magnetron en oven. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Die is voorzien van een wasmachine en droger. De bijkeuken biedt tevens toegang tot de garage. Vanuit de living en family room heeft u direct toegang tot het terras en het zwembad.

Slaapkamers

De villa bezit maar liefst 3 ruime slaapkamers. De master bedroom aan de linker achterkant van de villa is gescheiden van de overige slaapkamers in verband met optimale privacy en biedt rechtstreeks toegang tot de royale badkamer met dubbelbad, aparte douche en dubbele wastafel en afgescheiden toilet. Tevens bevindt zich hier de inloopgarderobekast. Daarnaast is het mogelijk om  vanuit de master bedroom naar de familiyroom te gaan.


De master bedroom

De 2 andere slaapkamers zijn gekoppeld aan de 2e badkamer met dubbele wastafel en bad/douche en toilet. In de slaapkamers bevinden zich ingebouwde garderobekasten. Vanuit deze douche is het mogelijk direct het terras achter het huis te betreden. Alle slaapkamers zijn voorzien van ruime tweepersoonsbedden. Daarom biedt de villa ruimte aan zes personen.

Overige kenmerken

In de gehele woning en op het terras is draadloos internet (wifi) beschikbaar.